Nya rutiner

Idag var sista dagen på jobbet på ett bra tag framöver, för att vara mer exakt, 7 månader. Helt galet att det till slut blivit dags för pappaledigheten, som legat där borta vid horisonten som något slags segt mål som inte verkar komma närmare. Ska bli skönt att göra lite nya saker, koppla bort jobbet fullständigt ett tag och ta chansen man får once in a lifetime och umgås med Frida. 

Sista jobbveckan avslutades med fem fina cykelpendlardagar med totalt 16 mil cyklande på skitiga Stockholmsgator. Efter hårt cykelleverna med mycket salt, slask och sand är pendlartrotjänaren i behov av lite service. Stackaren hade nog inte klarat hela vintern om det fortsatt såhär, vilket trasiga ekrar vid kvällsduschen med hjulen och trilskande växlar är tydliga tecken på. Det sägs ju att man ska passa sig för att dra på sig renoveringsprojekt och annat när man är pappaledig. Men att byta några vajrar och en eker borde väl kunna hinnas med på en sommar?

Hemvägen idag var ju också riktigt nasty, världens jävla motvind, +3 och spöregn. Det kommer man ju verkligen sakna när man kliver ut ur planet på måndag eftermiddag i 30-gradig värme i ett grönt Singapore. Verkligen..

I behov av lite omvårdnad

Kommentarer

  1. Jag längtar verkligen till att ta fram rullskidorna igen i mörker och regn ;)
    Ha det bra nu!!!
    / Lasse

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En gris en ko en Solnabo!

Nytt år igen

Formdöd