Basket?

Har blivit en vecka med både gott o blandat. I måndags blev jag rejält duschad av saltslask på väg hem på gamla E4:an. Det är ju snällt när bilisterna håller åt sig, men ack så fel det blir när det ligger en slasksträng i mitten av körbanan.. sen en vända till Stockholm och vilodag, eller nåja, bowling och öldrickning kräver ju också lite rörelse med väl valda kroppsdelar. Sen två lugna trainerpass i onsdags för att sedan köra nytt jobbevent igår. Denna gång basket på schemat!
Ja vad ska man tro, 25 år sen senast?
Lite korta matcher med kollegorna, boostat med några lokala juniorkillar som höjde nivån. Basket är ju inte min favoritsport kanske, men långt mindre tramsigt än typ indybandy och det var faktiskt ganska kul. Lite puls blev det också, så lite träningseffekt blev det nog. Snygga dribblingar o dunkar var det dock ont om, man är ju inte smidigheten själv direkt..

En jäkligt körig vecka och nu ska det bli grymt skönt att bara vara hemma med ungarna i helgen. Det lite lugnare tempot på träningsfronten verkar ha släppt upp formen lite grann också, dagens cykelpendling kändes lättare än på länge. Får se vad som går att få till i helgen, men nån liten stund på trainern borde ju gå att få till.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Semester!

Ett sista formtest för i år

Isfläcken