Sömnlös i Singapore

Nu har resan verkligen börjat! Efter ett par dagar i Singapore börjar lugnet infinna sig, om än i en hektisk stad. Även dygnsrytmen börjar hamna lite mer rätt, även om det blivit några sömnlösa timmar på nätterna. Verkar nästan som att Frida klarat tidsomställningen bäst i familjen, fast det klart, hon är bra på att sova.. Bara hoppas det funkar bra även nu när vi snart drar vidare och lägger på några timmar till i tidsomställning.

Har även blivit lite träning, svettiga löppass är man ju inte riktigt van vid. Tycker det är intressant att se hur kroppen reagerar, från gråkallt Stockholm till tropisk värme i en annan tidszon. Har kört ett intervallpass, orkade 7 ggr 2 min innan kroppen började tycka att kylaren var nära att koka. Igår blev det 1 timmes lugn jogg, som kändes som att springa en timme på löpband i en bastu. Kändes grymt tungt, men så vaknade jag i morse med halsont, så det var kanske inte bara värmen..

I övrigt har det varit mycket knallande runt i denna väldigt coola stad. Mycket häftiga och höga hus, och med ambitionen att skapa "en stad i parken" i stället för parker i staden gör att det är förvånansvärt grönt. Det ganska läckra huset på bilden hade tex en skog av palmer på taket. Fantastiskt rent och snyggt är det också, inga Rumänska tiggare, inga pissluktande hissar i tunnelbanan, 2500 spänn i böter om man får för sig att käka sin luch på tåget, osv. Till synes disciplin, ordning och reda helt enkelt. Något att ta efter för vårt slapphänta hemland månne?

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En gris en ko en Solnabo!

Nytt år igen

Formdöd