Passa på

Efter en rätt tuff jobbvecka, med bl.a. en snabbvisit till Trondheim, checkade jag ut en ledig fredag och hängde lite med Sam. Vi var efter det obligatoriska mcdonnaldsbesöket i Birsta in på Sportson och kollade läget. Vi kikade bl.a. på ny hoj till Sam till sommaren,  han är mer än hyfsat peppad skulle man kunna säga. Själv köpte jag med mig ett par nya skoöverdrag från Endura som verkar riktigt lovande. Trots vinterskor brukar jag bli frusen om fötterna, så jag slog till på ett par XL som jag kan knöka över vinterdojjorna. Verkar lovande, överlevde ett tvåtimmarspass i minus 4-5 grader idag, vilket är ett gott betyg med mina mått.

Hög vill-ha-faktor..


Varma som eld, nästan..

Fick med en bild från Trondheim. En ganska fin bild.

Har varit rätt kallt nu några dagar, men inte nån snö än,  så jag har passat på att cykla lite ute när underlaget är hårt och torrt. Lite väl torrt nu nästan, börjar typ bli dammigt. Men det lär ju gå över. Har till slut fått klart ombygget av min gamla 26-tummare till singelklinga, så nu har det varit provtur med vinterdäck på och allt. Blev lite halvkass utväxling, men det funkade. Som vinterhoj med trögrullade vinterdäck gör det kanske inte så mycket om man trampar ur kassetten redan i 35 km/h. Och så seg i benen som jag varit senaste dagarna  kommer jag ju knappt upp i den farten ändå. 


Vintercykel!
Kommentarer

  1. Också ute efter monster-size skoöverdrag att få över nya vinterskorna. Jag beställde hem gripgrab i XXL men de var för små, testar nu XXXL ;) Går inte det så vet jag inte vad =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, misstaget att gå på storleksguiderna har man ju lyckats med.. Cykelvärlden är inte anpassad till Norrländska vintercyklister som behöver både vinterskor och skoöverdrag :)

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Semester!

Ett sista formtest för i år

Isfläcken