Inspiration - all in the familly

I helgen var det come back i tävlingsspåret för Maria! Vad kunde vara lämpligare tillfälle för detta än att försvara fjolårsvinsten i Haninge trail? På förhand var det nersnack som gällde, men jag hade på känn att det nog skulle kunna bli minst lika bra fart som förra året. Och mycket riktigt, lekande lätt seger även i år med nästan 2,5 minuter snabbare tid, på en i och för sig betydligt torrare bana. Blir ändå så grymt imponerad över att det går att komma tillbaka så snabbt efter barnafödande, bara 2 månader från en helt annan kroppsform till att åter vara i ruggigt bra löparslag. Jag trodde aldrig det skulle vara möjligt, men det var det tydligen. Jävligt coolt och inspirerande!

Haninge trail är ju för övrigt en väldigt trevlig tävling, riktig terränglöpning, som det ska vara. Och en speaker som smädar tramsiga hinderbanelopp med elstängsel och isbad, som extra krydda.
Glad för dagen, redan en dryg mil från mål..
 För egen del blev det ett stadigt bakispass på rullskidor i lördags. Väldigt fin morgon, men med seg kropp och lätt huvudvärk var det kanske inte så givande.. Men karraktärsdanande! Tror det finns många som inte anser att man ska träna dagen efter en kväll på krogen, då det sliter mycket på kroppen. Men va fan, då ska man nog inte träna hårt över huvud taget. Idag var det i alla fall inga bakistendenser, så medans Maria körde loppet tog jag vagnen och körde lite backintervaller med Frida, som nöjt sov sig igenom hela passet. Det är ju lätt att konstatera att det är grymt bra träning att springa backe med babyjogger. Det tar emot..
Mitt sällskap för dagen

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En gris en ko en Solnabo!

Nytt år igen

Formdöd