Bloggtorka

Har ju blivit lite bloggtorka ett tag, har varit lite mycket annat att pyssla med, typ jobba livet ur sig. Men det har ändå blivit en skapligt bra träningshöst. Har kunnat köra på bra med fartpassen och fått till skaplig kontinuitet på rullskidor. Till och med stakningen har det varit skapligt tryck i de sista passen. Nu har det dock kommit till det mest värdelösa träningsläget man kan tänka sig för en längdåkare. Det har slagit om och blivit kallt, och halt så in i helvete, så rullskidor är inte att tänka på. Och därtill 2 retliga cm snö som omöjligt kan nyttjas till skidåkning. Ovärt..

Idag blev det en sväng förbi Brottby för att kolla in banan inför kommande DM-tävlingar. Förhoppningsvis kommer det tillräckligt med snö för att köra här, för jag gillade verkligen banan. Inte supertuff, men tillräckligt med backar för att det i "normalt" före inte lär gå att bara staka sig runt utan fäste för den som vill slåss om medaljerna. Idag blev det dock löpning i stället för skidåkning, i ganska maklig fart. Skönt att röra sig lite efter att ha svullat friskt med the Carlssons på årets julbordshelg. 

Suget efter att åka skidor blir ju lite större nu när det blivit kallt. Några pass till går det väl att tjura på med skidgångsintervaller, men snart måste det nog letas rätt på lite riktiga spår..


Lite att välja på i Brottby

Knappt svettig.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Semester!

Ett sista formtest för i år

Isfläcken