Lö(p)karpass i vinterskrud

Efter återkomst till Stockholm och ett slutligt besked att DM-helgen blir inställd gick väl luften lite ur. Benen har känts tunga, och vågen visar plus 1. Inte konstigt kanske efter lite mycket julskinka och överambitiös löpträning i mellandagarna. Första jobbarveckan har det därför blivit väldigt lite löpning och i stället lite cykelpendling. Första veckan med fem cykeldagar på väldigt länge. Men ganska grinigt cykelföre har det ju varit. Mycket regn.. Fredagens pendling utmärker sig ju helt klart med väderomslag, d.v.s. snöslask på backen, regn i luften motvind från helvetet och för lite kläder. Framöver ser det ju ut att bli kallt på riktigt, äntligen får man nytta av vinterdäcken!

En fin vinterdag på Farstanäset.
Igår blev det lite löpning igen, denna gång ett riktigt lökigt långpass med Frida i joggern. Äntligen lite vacker vinterskrud, om än fortfarande dyngsurt i backen och för lite vitt för att kunna åka skidor. Löpningen kändes dock lite bättre, så förhoppningsvis är det lite på rätt väg. Börjar vara dags för ett lite mer seriöst fartpass igen, så får se hur benen svarar.
Frida tar långpass mer ro.
 Några skidförhoppningar verkar det dock inte finnas. Och inte mycket till motivation heller. Möjligen om det dimper ner lite till att det blir skapliga spår nånstans och det kanske kan bli någon Söderskida. Men vi får se..

Mot Farstanäset

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En gris en ko en Solnabo!

Nytt år igen

Formdöd