Pannlampans tid är här

Ett tydligt hösttecken är att det inte längre går att kvällsträna utan artificiellt ljus. Idag var det ju en synnerligen fin höstdag, men eftersom jag hade två busungar att försöka ta hand om (det gick ju bitvis sådär, som synes på dagens bilder..) fick det bli kvällsträning. 1 timme trampande på en härlig grusväg, genom en bäcksvart skog med en illröd fullmåne som enda sällskap. Inte helt tokigt! Efter en annars ganska klen träningsvecka, med återbesök i Göteborg, blev det i alla fall en bra avslutning, -jobbpendling i fredags och tre timmar distans i lördags.

Nu väntar en sannolikt ytterligare dålig träningsvecka. Fler dar i Göteborg och sen den årliga grabbresan till helgen. Men det är väl den tiden nu när det är läge att ta det lite lugnare. En tävling återstår denna säsong, trots att det inte blev något race i Östersund den här helgen. Vi orkade inte åka iväg helt enkelt. Men om två veckor är det höstrusket på Södra, dit ska vi väll orka ta oss i alla fall!

Busungarna del 1 - rensa alla skohyllor och gör en skohög framför dörren.
Busungarna del 2 - röj järnet bland pappas cykelprylar och riv upp varenda liten påse som det finns skruvar i och töm på golvet.
Busungarna - the grande finale - putta i brorsan i dammen...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En gris en ko en Solnabo!

Nytt år igen

Formdöd