Lite update

10 dar sedan senaste inlägget, lite slött, men när kvällarna mest ägnas åt att träna eller mecka finns inte riktigt energin för att blogga. Men några highlights från senaste veckorna i alla fall. Har tränat på bra och skramlat ihop runt 8-9 timmar träning per vecka, vilket känns riktigt bra för slutet av oktober. Minnesvärda pass är bla en blöt och lerig tur upp till Svanängsstugan utanför Sundsvall. Första gången jag var dit, fin härlig stigning till drygt 300 m öh och ett par KOM på vägen. Även en tur in till stan för att testa senaste cykelkrossbanan på mtb och kolla formen lite var minnesvärd. Visade sig gå typ 20-25 sekunder snabbare per varv på Rockyn, inte oväntat men lite skönt att bekräfta.


Lite av en gristur.. bara typ 2 timmar drygt, men kändes som 4..

Apropå Rockyn har jag gett mig på att serva lite framgafflar i höstmörkret, vilket varit välbehövligt. Men alla dessa oljeviskositeter, servicekit och lösningar på på hur dämpare fungerar? Vilken djungel, hur jävla svårt ska det vara att få till nått som liknar lite standard? Så jävla stora skillnader är det ju inte i funktion och prestanda kan jag som dödlig ju tycka. Lyckades i alla fall få isär gaffeln på Rockyn och byta olja och lite packningar. Men tyvärr misstänker jag att det skulle behövas lite större byten av delar, då lockouten inte funkar och det fick jag inte ordning på. Kändes dessutom inte som att finkänsligheten blev mycket bättre efter servicen heller. Men den funkar tillräckligt bra ändå tills vidare, blir kanske till att köpa en stel gaffel framöver för att få en riktig grusvägsraket.


Meck meck meck...


Nog var det dags för service...

Den här veckan blir lite lugnare, ska ner till Högbo i helgen, men blir mer familjefokus än cykelfokus. Sen är dock mycket av grabbhelger, tjejhelger och annat i november inställt pga Corona, så det ser ju ut som att det kan bli en hyfsad träningsmånad även i november. Sen händer så klart massa annat också, inte minst är ju David på stadig tillväxt. Sedan några dagar kan han sitta, käkar mat som en hungrig fågelunge och det står nog inte på innan det börjar krypas runt. Nya tider, nya vardagsutmaningar..


Tre godingar, oftast vänner.Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Semester!

Ett sista formtest för i år

Isfläcken