Mängdvecka i stöpet

Fortsatt varm höst och någorlunda sparsamt med nederbörd, perfekt för fortsatt utecykling. Tids nog får man trainercykla.. Efter förra veckan som var riktigt lugn tänkte jag få till en riktig mängdperiod den här veckan. Några riktiga cykelmässigt långa pass hinns sällan, men att genomföra flertalet rundor på 1,5-2 timmar och därmed skrapa ihop drygt tio timmar var förhoppningen. Började bra och lyckades genomföra ett fint backpass i tisdags. 1000 höjdmeter på ett pass kanske inte är så imponerande, men att ta det efter att ha nattat barnen, i pannlampans sken en mörk novemberkväll, i +3, dis å dimma, kräver i alla fall en gnutta envishet.  Men samtidigt har alla familjens barn snorat på i veckan och i går kändes både jag och Maria det tydligt - vi kommer inte undan denna gången.


Typ det värsta jag vet - svampskrytbilder. Men jag har ju fan inte fotat nått annat på hela veckan, så det får va så. En fin svampplocktur var i alla fall ett helt ok substitut för en cykeltur.

Nu verkar det inte bli nån dunderförkylning, så förhoppningsvis kan det bli hyfsat med träning rätt snart igen. Kanske mängdvecka nästa vecka istället? Bara det att det börjar se ut att bli kallare och regnigare väder, så vi får se..

Och den här token, 6 månader på måndag!


Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Semester!

Ett sista formtest för i år

Isfläcken