Ljustorp deluxe

Det blev en riktigt lyckad nationaldagshelg, på alla sätt och vis. Gräsmattefika, badpremiär och kompishäng i Granlo, samt stora mekframgångar med hjälp av svärfars skruvstäd och några riktigt bra träningspass, kan bara sammanfattas som en riktig deluxehelg i Valle de Ljustorp.

Vevlager bortskruvat - check! Jävlar vad det satt kan tilläggas..
När man tagit sig ända upp i Norrlands skogar blir terrängen mycket mer spännande, så jag har passat på att köra backträning i bästa möjliga förhållanden. Varmt, skapligt torrt och bara lite regn! Efter en vilodag i torsdags fanns massor med spring i benen på nationaldagen. Bara att slippa charioten, vad lätt det går! Blev lite ostrukturerat backe/trail/fartlek- nånting som kändes riktigt fint. På lördagen blev det ett fint långpass på 2:40 upp längs Kronvägen, med både myrlöpning och många fina höjdmetrar. Skogskalaset avslutades med en av mina favoriter, 2- minuters backintervaller med 1 min nerförsvila. Med detta fina upplägg räcker en av stigningarna upp från byn till 11 tunga intervaller. Så idag är det lite slitet, så det fick bli en lugn återhämtningsjogg med Frida.
After run i Hökarängen
Nu hoppas jag att kroppen piggnar till tills imorn då det är dags för Extremen igen. Kommande veckor blir troligen tävlingsintensiva. Extremen imorn, söder runt 10k på lördag (om inte Maria mirakulöst tillfrisknar från eländesförkylningen), extremen igen nästa tisdag och sen 15k Orsakajten på midsommarafton. Får se om jag pallar, fördelen med att köra anmälning på plats är att det är lätt att balla ur om formen inte känns på topp.. Eller var det en nackdel? Den som springer får se!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Semester!

Ett sista formtest för i år

Isfläcken