Nystart

Förra året vid den här tiden körde jag ett fasterejs för att trimma kroppen inför löpsäsongen. Ett ganska framgångsrikt koncept då, så det blir en motsvarande avfettning i år. Långhelg och resten av familjen i Sundsvall = perfekt tillfälle! Dessutom har jag varit lite småsnuvig i några dar så jag hade ändå inte kunnat träna för fullt. Och som ytterligare motiv - när vädret är risigt är det ok att hänga i soffan o lira tv-spel. Förhoppningsvis blir detta en bra "nystart" och leder till en bättre löpkänsla i kroppen några veckor framåt.
I tisdags drog jag med bergsektionen på lite trivselaktivitet på Ballbreaker, med tillhörande öldrickande och buffé. En bra uppladdning för några dar utan mat! Efter all in på buffén, proppmätt och smårund om fötterna, vägde jag in på 76,9 kg i tisdags kväll. I onsdags blev det nertrappning med endast frukt att käka och idag torsdag börjar det riktiga fastandet med bara diverse frukt-/grönskaksjuice. Juicecentrifugen är en ovärderlig vän vid sådana här tillfällen. Så nu får vi se hur det går, av erfarenhet är den första dagen tuffast, sen blir det enklare, så det blir till att hålla ut den här dagen. Tanken är att köra till söndag och börja trappa upp på måndag till normalt bränsleintag. Förhoppningsvis leder det till att vågen landar på 73-74 kg om ett par veckor när balansen är åter. Invägning onsdag kväll var för övrigt 75,1 kg, så lite vatten och glykogendepåer är nog redan väck.
Startläge!

Fachinerande hur mycket tid man plötsligt har utan barn några dar och dessutom inte behöver lägga nån tid på att laga mat och äta. Men ack vad snabbt man inser att man saknar just de sakerna i livet..
Och just det, vänsterhanden är efter omständigheterna relativt välbehållen. Det känns fortfarande, men några 3 månader för full återhämtning känns osannolikt i nuläget.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Semester!

Ett sista formtest för i år

Isfläcken