Vart e våren?

Igår var jag ute på ett fint långpass, blev närmare 3 timmar den här gången, rekord för i år. Men fasen, vad det känns trögt! Körde bara landsväg, snittar typ 25 knyck, vilket känns sjukt långsamt. Eller så är det kanske ok? Påbylsad en massa kläder, tung cykel, dubbdäck och bitvis riktigt kasst underlag. Tyckte det på skuggiga partier inte hade hänt ett skit sedan jag körde där för två veckor sen. Så kom igen nu våren, skogscykling lär dröja en bit in i maj, ja, men att få ta av dubbdäcken i mitten av april är väl inte för mycket begärt?? Toppade hursomhelst upp med en timme trainer igår kväll, så det blev hela 4 timmar i sadeln. Börjar va dags att snäppa upp sig nu, har inte känts så piggt senaste veckan, lite upp och ner. Tänker att jag ska försöka träna ner mig lite mer nu i kommande veckan och köra mycket distans. Får se hur det går. Ser ju nu väderprognoser som säger plus 20 i södra Sverige och instabilder på konkurenterna på Mallisläger. Försöker intala mig att det kommer göra dem veka och mig hård, när jag stretar på i minusgrader och kasst väglag..

Fram med sågarna, kapa vekhetens grenar!

Ikväll blir det lite trainer för att säkerställa riktigt sura ben när veckans pendling ska börja. 40/20 intervaller - bring it on! Om nu bara barnen somnar nån gång..

Kommentarer

  1. Haha, stressen när de inte vill somna och man själv blir segare och segare på väg in i dvala =)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Hehe, precis! Igår blev det faktiskt dvala, lilltjejen vägrade somna på annat sätt än på pappas arm, vilket tog tid, så jag gav upp. Så viktigt är det inte alla gånger och jag behövde säkert en vilodag..

      Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En gris en ko en Solnabo!

Nytt år igen

Formdöd