Ibland bangar man

Har varit en ganska lugn vecka, körde första intervallpasset i löpning i tisdags, 10 ggr 1 minut. Kändes som ett bra sätt att få lite fart på benen utan att bli fullständigt slutkörd. Börjar känna lite löppepp! I övrigt har det varit jobbpendling på schemat som enda cykelträning. Handleden har värkt en del, speciellt vid stående cykling, efter söndagens gymolycka. Lyckades få blåmärken i båda handflatorna, helt otroligt att man lyckas.. Idag var tanken att köra ett lite längre lugnare pass i mer teknisk terräng för att se om handlederna pallade med inför den planerade Finnmarksturen imorgon. Handlederna visade sig funka tillräckligt bra för att kunna köra på, men huvet  var det däremot lite sämre ställt med. Motivationsbrist! Tycker det är riktigt kul att cykla nu, men att bränna iväg 25 mil ToR Ludvika för att hetscykla 7 mil i förmodat spöregn? Nja.. Egentligen är det ju kul också, men av nån anledning känns inte tävlingsmotivationen på topp. Eller två - det är precis vad jag vill göra, men inte just imorn. Kan ha med väntans tider att göra tror jag. Förväntat leveransdatum är ju också det imorgon.. Tur man har en galen sambo som inte alls tycker det är konstigt att åka på dagsutflykt till Ludvika samma dag som man ska leverera barn. Men på något sätt känns det kanske säkrast att stanna hemma ändå. 

Har Maria svalt en cykelhjälm?
Sen kan ju motivationsbristen bero lite på att kroppen inte känts jättepigg i veckan. Tror formen är ok om jag pressar mig, men den rätta känslan saknas inte. Insåg idag att jag mest letar ursäkter för att inte tävla imorn och då är det nog bara att inse - lika bra att stå över. Det blev i alla fall en trevlig tur på sadeln idag. Mycket kändisspotting dessutom, både klubbkompisar, gamla kollegor, Alpcykelpartner Bergqvist och Börje Salming hade vägarna förbi Hellaskrokarna idag.
Skryttröjan på! Krävs 68 mil över Alperna för att få klä sig i blått..
Veckans i övrigt stora bedrift var att åter lyckas få svarta pärlan i cykelbart skick. Mitt livs första bakväxelvajer är med andra ord bytt! Ahhh, ett lyckat mek.. En sån tillfredsställelse. Synd nurå att det inte blir nån tävling imorn, men det kanske blir nått mer innan hösten tar vid för gott. Hittade ett 12-timmarslopp i Linköping när jag surfade på Happy idag. Om två veckor.. Så skynda på nu Frida! 

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En gris en ko en Solnabo!

Nytt år igen

Formdöd