Lite rull, lite trail, lite bättre

Blev två skapliga pass i helgen, med lite bättre känsla i kroppen. Igår rullskidor drygt 1 och en halv timme med tröga paret. Armarna är som spagetti och mina sammetslena kontorsfingrar blir fulla med blåsor, det märks att ett nästan månadslångt uppehåll inte gjort något direkt positivt för stakformen. Men ändå, det kändes ok, orkade ligga på i maklig takt i alla fall.
Dirty season..
I helgen annordnas fjanttävlingen Tjurruset, för all framtid utan mitt deltagande efter att ha sålt ut sig som överbefolkad och svindyr plojtävling, från att ha varit en trevlig terränglöpningstävling modell tuffare. Men chanserna för lite traillöpning hänger inte på en tävling och idag var en utmärkt dag för en sväng i Hellaskrokarna. Efter att ha varit mulet i två dygn utan att regna lyckas jag med konststycket att öppna bildörren precis lagom till dagens störtskur. Regnet gav sig dock rätt snabbt och lämnade hala och fina stigar att fladdra runt på. Inget vansinnestempo, men det kändes ändå bättre i kroppen en de senaste löppassen. Efter dryga timmen blev det en sväng upp på Hammarbybacken också, vilket kändes oväntat bra i benen. Efter sommarens eskapader uppför brantare berg kändes Hammarbybacken ganska platt för en gångs skull. Ja, då var det en vecka kvar till Hässelbyloppet.. Det går i rätt riktning i alla fall, kanske chans till ett pers åt minstone?
Fin utsikt från Hammarbybacken, som vanligt.
I övrigt grubblar jag vidare på hur satsningen ska se ut kommande år. Skidor, rullskidor, löpning, mtb? Inga klara slutsatser än..Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En gris en ko en Solnabo!

Nytt år igen

Formdöd