Sköna återhämtningsdagar i fjällen

Sköna återhämtningsdagar! Precis vad man behöver efter fem långa mil i fjällen. Den ursprungliga planen med en längre paddelutflykt och tältning skalades ner till skogspromenader, kaffepauser, eftermiddagspaddling och stughäng vid Dammåns fiskecamp. När vädret inte varit riktigt hundra känns det dom ett bra beslut och det har blivit riktigt sköna dagar tillsammans med familjen Carlsson.
Frida går lös på lingonen.
Benen har känts lite slitna så klart efter löpningen. I söndags var jag som en gammal man, baklänges nedför trapporna. Lite oroväckande är att löparknäkänslan i högerknät infunnit sig. Men jag har kört på med stretching och som tur är har det funnits god tillgång på gamla ölflaskor som förtjänstfullt nyttjats som massagerullar. 
Även Maria fick göra en liten insats.
Den kanske värsta efterdyningen är dock min högra stortå. Rejält blå och svullen, och givetvis ömmande. Att ta på sig skorna tillhör ju inte dagens höjdpunkt precis.. Tur det finns flip-flops! Jag har aldrig tappat en nagel vad jag kan minnas, men vi får se hur det här slutar. Hoppas ömheten lägger sig snart. Igår blev det trots ömmande tå lite träning igen, blev en rullskidrunda upp mot Bydalen. Tog det lugnt så klart, men förutom tåeländet kändes det helt ok. Härligt med fjällsiluetter och rejäla backar som omväxling!
Oskönt
Härliga vägar!
En tur i kabåt, kanske världens mest svårstyrda roddbåt..
Nu väntar en lång dag i bilen, med mellanlandning på Sollerön.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Semester!

Ett sista formtest för i år

Isfläcken