Back in business

Idag var det första dagen på jobbet efter pappaledigheten. Skrivbordet stod kvar, datorn var kvar, bara att sätta igång! Känns riktigt skönt faktiskt, ingen jobbångest i söndags kväll över huvud taget. Det medta är sig likt, men några nyheter blir det nog i alla fall. Nytt uppdrag t.ex! Att få sätta tänderna i Ostlänken ska bli riktigt kul!
Bara att starta upp kaffemissbruket igen!
Lite förbättringar i övrigt som noterades idag var grön våg på Götgatan när man kom cyklande. Äntligen trillade poletten ner på rätt ställe! Fattas nu bara att Götgatspuckeln görs om till cykelmotorväg. Men det känns långt bort..

I övrigt är laddningen för halvmaran i full gång. Kommer satsa mer på att träna lite hårt i veckan snarare än att vila mig i form. Får se hur kroppen svarar. Har även dragit igång lite rödbetsladdning, vilket jag testat några gånger tidigare. Tror det finns en marginell effekt rent fysiologiskt och därutöver lite psykisk effekt. Körde rödbetor innan senaste lidingöloppet och mitt pers på Vasan 2011, om jag minns rätt, och det blev ju rätt bra de gångerna. För att inte tala om den coola bieffekten med illrött kiss..
Helt rätt färg att dricka, helt fel färg att rösta...

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En gris en ko en Solnabo!

Nytt år igen

Formdöd