Ett backpass tillEfter att ha planerat en tidig resa upp till Mora skulle det finnas tid för lite cykling på kvällskvisten. Väl framme sken solen, bäddat för en fin kvällstur. Efter att ha käkat lite mulnade det dock på och såklart regnade det strax.. Det här var en av de där kvällarna som kroppen verkligen behövde röra sig. Irritation på max när farsan börjar gnälla om att "måste du ut och skita ner cykeln?" Klart som fan jag måste ut! Men det här var också en av de kvällar man absolut inte ångrar att man kom iväg.

Lekplats för vuxna barn.
Planen var att dra upp till Gesundabacken för att köra tre repor upp och ner. Känslan i benen var riktigt bra idag, kanske årets bästa pass? En skön känsla av att kunna trycka på lite extra och jämfört med senaste passet här tyckte jag mig kunna trycka en ett snäpp tyngre växel i de flesta partierna. Blir spännande inför söndag!

Ett bakhjul.
En fördel med att köra backintervaller i Gesunda är att det inte är så förbenat tråkigt att rulla ner. De handbyggda stigar som preparerats för alla mesproppar som tar liften upp gör att man gärna tar en vända upp extra. Perfekt för lite teknikträning och nästan hur kul som helst. Och en kväll som denna när även uppförstrampandet kändes bra är euforin nära!
Svettigt på toppen.Cykelporr,

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Semester!

Ett sista formtest för i år

Isfläcken