En helg i Järvsö

Helgen har spenderats med hårdkörning, på mer än ett sätt, i Järvsö. En riktigt kul helg med gott sällskap av gamla Linneavänner. Efter att ha kört mycket backe i veckan tänkte jag toppa upp ordentligt med några repor upp för slalombacken i Järvsö. Så när jag hunnit stöka undan veckans andra besök på akuten (första besöket med Frida som trillade ur sängen i fredags morse..) efter en vådlig vurpa för otursamme Daniel och  Maria trampat klart, var det till att snöra skorna. Totalt blev det 4 repor a 200 hm. Känslan i kroppen var riktigt bra och även om vägen upp inte var optimal gick snabbaste klättringen på 9:35, dvs gott o väl i tempo för att kunna ta en vertical km på under 50 min.
Vacker slalombacke
Och svettigt blev det!
Idag var det min tur att cykla och testa de grymt fina leder som finns anlagda i Järvsö Bike Park. Det tog några vändor att vänja in sig, men när jag väl började få koll på ett par favoritnedfarter gick det att stå på rätt bra och sätta lite sköna hopp och dropp. I eftermiddags började det dessutom regna, så det blev lite lera också. Med grymt vandrarhemsboende precis bredvid liften, välunderhållna leder och hemfärd utan skador kan det bara sammanfattas som en toppenhelg!
Luft under vingarna!
Fint cykelsällskap!

Kommentarer

  1. Under 50 min fixar du lätt. Glöm bara inte att ta med stavarna till Dolomiterna...

    SvaraRadera
  2. Sket i stavarna, orkade inte med mekket med Ryan air, då jag åkte utan incheckat bagage. Men det gick ju skapligt ändå, 47:46 känns helt ok. Men stavar hade nog inte vart fel..

    SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

En gris en ko en Solnabo!

Nytt år igen

Formdöd