Överhettad

Vilken vecka! Vilken hetta! Fantastiskt att det ens kan hända i Sverige. Efter hemkomsten bar det upp till Ljustorps skogar för lite familjeliv och, som det var tänkt, hårdträning. Härligt att träffa Frida igen efter nästan en hel vecka. Undrar om hon var lite avvaktande kanske, eller så var det bara lite avspegling av kusin Idas humör, som fortfarande blir fullkomligt livrädd för mig när vi inte setts på ett tag.
En kvällstur på Kronvägen, för omväxlings skull nästan snustorrt.
Benen mina har dock tagit god tid på sig att återhämta sig efter skyrunnandet. Ordentlig träningsvärk i låren och även muskelfästet i högerknät känns av lite grann. Som tur är fick jag med både rullskidor och cykel, så det har blivit en del alternativträning. Bl.a. ett 2-timmarspass på rullskidor i tryckande eftermiddagsvärme. Körde lugnt, men på slutet märktes att det fattas en del i överkroppen för att hålla anständig fart i stakningen. Första löpturen blev först i torsdags, en kort jogg i typ 8- minuterstempo med ben som kändes som blyimpregnerade telefonstolpar.. Efter det har det sakta gått framåt och när jag nu landat på Sollerön har det blivit både ett kortare intervallpass och lite snabbdistans som inte känts fullt så katastrofdåligt i alla fall. Uppe i Ljustorp hann jag även med lite myrlöpning, samt inkassering av skogens guld..
Hjortronplockning på stormyren.
Myrlöpning en vindstilla sommardag i tryckande sol - ett svettigt jobb
Fantastisk grillkväll vid Röjesjön i fredags! Det kanske bästa av allt, -inte en myggjävel i sikte!
Nu blir det fortsatt några dar på Sollerön med Frida och farmor o farfar. Lillkotte när inte så långt ifrån att ta sina första steg, så det är spännande dagar. Förhoppningsvis blir det bra med träning också och säkert lite bad i Siljan.
Frida kollar Sollerö beach.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En gris en ko en Solnabo!

Nytt år igen

Formdöd