New life day

En ny cykel i all ära, men inget slår ett nytt liv! Redan i torsdags natt var vi in första vändan på BB, men det som kändes som ett tydligt ”nu drar det igång” övergick i en slags långdragen lågintensiv-förlossning. Bara att åka hem, varefter Maria kämpade sig igenom ett par till hårda nätter med slumpmässiga jättevärkar som perfekt sumpade chanserna till god sömn. Men så idag, på tredje BB-besöket, var det ingen återvändo. Kan bara imponeras av min fru som plågade sig igenom denna upplevelse ännu en gång. Snacka om långlopp! Själv låg jag på rulle hela vägen, men var framme med saxen på upploppet och gjorde min stora insats för dagen. Verkligen så tacksam att jag fick uppleva detta en tredje gång!

2:25 timmar till nedkomst! Nej, riktigt så här glatt var det inte hela vägen till mål...

Så nu sitter vi här med en ny liten krabat och funderar på hur livet ska te sig efter detta. Blir säkert alldeles ypperligt bra. Maria läser runners world, jag surfar cykeldelar - vad kan gå fel? 


Nöjda grabbar!
Kommentarer

 1. Hej, jag är Theresa Williams Efter att ha varit i förhållande med Anderson i flera år, han delade med mig, jag gjorde allt för att få honom tillbaka men allt var förgäves, jag ville ha honom tillbaka så mycket på grund av den kärlek jag har till honom, Jag bad honom med allt, jag lovade men han vägrade. Jag förklarade mitt problem till min vän och hon föreslog att jag snarare skulle kontakta en stavhjul som skulle kunna hjälpa mig att förtrolla för att få honom tillbaka men jag är den typ som aldrig trodde på stava, jag hade inget annat val än att prova det, jag skickade med trollspåren, och han sa till mig att det inte var något problem att allt kommer att vara okej innan tre dagar, att mitt ex kommer tillbaka till mig innan tre dagar, han kastade trollformeln och överraskande under den andra dagen, det var runt 16:00. Min ex ringde mig, jag blev så förvånad, jag svarade på samtalet och allt han sa var att han var så ledsen för allt som hände att han ville att jag skulle återvända till honom, att han älskar mig så mycket. Jag var så glad och gick till honom att det var så vi började leva tillsammans lyckligt igen. Sedan dess har jag lovat att någon jag känner som har ett förhållande problem, jag skulle vara till hjälp för en sådan person genom att hänvisa honom eller henne till den enda riktiga och kraftfulla stavskärmaren som hjälpte mig med mitt eget problem. Hans e-postadress: {drogunduspellcaster@gmail.com} Du kan skicka e-post till honom om du behöver hans hjälp i ditt förhållande eller något annat fall.
  1) Älska trollformler
  2) Lost Love Spells
  3) Stoppa skilsmässor
  4) Giftermål
  5) Graviditet spell
  6) Uppdelningar
  7) Dödsförtroll
  8.) Du vill bli befordrad på ditt kontor
  9) vill tillfredsställa din älskare
  10) Lotteri
  Kontakta denna fantastiska man om du har problem för en varaktig lösning
  genom {drogunduspellcaster@gmail.com}

  SvaraRadera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Siljan 100 miles!

Tre hårda pass

Passa på