Sommarcykling

Förkylningen gick över och sen har det bara rullat på, inser att det snart är tre veckor igen sen jag skev något här. David blir sex veckor imorn. Tiden rusar på, onekligen.. vad har då hunnits med? Det varma sommarvädret har verkligen präglat senaste veckorna, fint på sätt å vis och lite skönt att dra å bada, men för min del hade det gärna fått vara 10 grader svalare. Midsommarafton var inget undantag, strålande väder och bra häng i Sidsjöbodarna hos svärföräldrarna. Och lite cykling förstås - en midsommartur till Klissberget  börjar vara tradition! Svettigt och stekhett, men bra grepp också, så jag passade på att plocka med några KOM till sillen å nubben.

Stökigt värre runt den här stugan, Bianchin gör sig strålande!


Hann upp på södra till solnedgången på midsommarafton också. Rätt najs!

Mycket Stravajagande har det blivit och nu har det varit en del dar där jag känner mig i rätt bra form också. Det underlättar ju när watten ska maxas. Igår lyckades jag knipa ett par långa landsvägssegment, vilket är ett gott tecken. Det var sinnessjukt varmt, men blåste även en del, och då vill man ju passa på. En timme på sadeln räckte dock för att bli helt genomstekt, var riktigt fint att hoppa i sjön efter det. Totalt närmar jag mig 200 KOM, ett supertöntigt mål som jag tänkte försöka fixa i sommar. Fattas väl 10-15 st typ. Får se hur det går, rätt mycket lär bero på hur många KOM jag blir av med. Nackdelen med att vara högst på listan på många ställen är att man blir ett hett byte..

Badstopp vid Öjen igår, inte dumt! Fem minuter senare - toksvettig igen.,

Nu börjar det närma sig semester, men jag har inte riktigt den där gå-på-semester-feelingen. Efter över tre månader med jobb mestadels hemifrån har gränserna suddats ut lite. Och sen en brutal mängd jobb som ska hanteras också, är redan stressad över allt som ska göras efter semestern. Sopade iväg ett par anbud i början av juni också, och lite oväntat vann jag båda. Så nu är uppdragsportföljen full typ närmaste 3-4 åren, vilket ju känns skönt. På minussidan finns fortsatta Stockholmsresor, men det får väl gå an. Hoppas i alla fall på några sköna sommarveckor först med bra familjehäng och snabba cykelben!


Mer sånt här i sommar!


Barnen har stökat av bowlingpremiären. Jag drog in en 132-serie och gav dem en lektion i att förlora, haha.


Lyckades byta body på Marias Velotec-hjul och fick på dem på min pärla. Besparade typ 900 gram och blev en lite annan cykel. Klart snabbare uppför nu, men lite mer svajigt utför..


Lite hardtail vill man ju köra också - här på jobbresa med övernattning i Åsarna. Snodde ett KOM av skidlegenden Anders Södergren!Kommentarer

 1. 200 är riktigt fint, jag har nog i skogarna kring 150 nu. Jag hade som ett litet mål att försöka ta 100 stycken i sommar, kräver att man ligger i =)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Ja, det gäller ju att ta fler än man blir av med också =)

   Radera
 2. Om du vet några passande sträckningar utan segment så kan du väl tillåta dig att skapa segment där. Förutsatt att du bedömer sannolikheten som stor att du inte blir ensam i statistiken :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Haha, ja, några sådana KOM har jag ju också. Skapade nått segment här uppför Nolbybackens slalombacke med 150 hm och rejält brant en kort bit. Tänkte att där borde ju fler köra, men det är tydligen bara jag som tänkt den tanken än så länge.. Men det känns överlag mycket mer tillfredsställande mentalt att som MTB-cyklist med ludna ben snuva någon landsvägsfantom på ett lång asfaltssegment.. =)

   Radera

Skicka en kommentar

Populära inlägg i den här bloggen

Siljan 100 miles!

Vedhuggarhelg

Tre hårda pass