Cykelpremiär

Har nu klarat av hela två dagar som ensam föräldraledig. Öppna förskolan, barnvagnsturer, mattrugande, blöjbyten, osv. Kändes lite nervöst inför att vara ensam med Frida hela dagarna, men än så länge har det funkat bra. Och när man får en lugn förmiddag på en filt i solen med en glad lillkotte är det riktig livskvalitet. 
Fantastisk förmiddag i Ågesta
I kväll tyckte jag att det var tillräckligt varmt och tort för att ta premiärturen men nya hojen, som stått och väntat i sovrummet ända sedan januari. Blev en kort sväng till Högdalen och ett par repor där. Hojen funkar perfekt! Med all fjädring inkopplad (160 mm) är det som att rulla runt med en stridsvagn, den sväljer allt. Samtidigt är det tillräckligt smidig när man låser dämparna lite att det inte är några problem att trampa upp för branta backar. Jag förutspår mycket kul framöver, bra redskap för mtbträning och kanske nått endurolopp till och med..
Som alltid, fin utsikt från Högdalstoppen
Nya pärlan!
I övrigt har efterdyningarna efter fastan varit ok. Har kommit upp kring 73 kg, vilket var väntat. Bara försöka att hålla sig från att överkompensera nu. Träningen har dock känts ganska seg, även efter att jag börjat äta. Kanske kan det dock bero lite på att det är svårt att hitta bra känsla när man springer med charioten. 7,5 kg bäbis, lite filtar, blöjor och annat jox, och en vagn som i sig väger över 10 kg. Det ger en dimension ytterligare när man kör backintervaller med det ekipaget framför sig..

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En gris en ko en Solnabo!

Nytt år igen

Formdöd