Emot alla principer och hemreseångest

Har nu checkat in på Royal plaza i Singapore. Lyxade till det och bokade femstjärnigt till hemresan, känns rätt. Det bästa är kanske att vi pröjsade detta hotellet i förskott redan i februari, så nu känns det typ som att man bor gratis. Det går emot alla ekonomiska principer, men ändå. Så nu har vi ett flådigt stort rum i den trånga staden Singapore att breda ut oss i och en gudomlig frukostbuffé att frossa loss på.
Flashig lobby
Frukost när den är som bäst
Av princip brukar jag undvika gym. Det är bara töntar som tränar på gym och av dessa töntar är den värsta sorten de som kör löpband. Men när man bor i shoppingdistriktet i Singapore, med trottoarer fulla av folk, gator utan övergångsställen och inga parker i sikte? Lägger man till tropisk värme och åskoväder på det så hamnar även jag i töntfacket. Har blivit två intervallpass, dels några femhundringar och dels ett pass enminutersintervaller. Har hållit igen lite och kört lite färre intervaller och lite lägre fart för att spara på benen. Känns riktigt bra efter dessa två pass med 8 femhundringar och 6 enminutare. Löpband må vara töntigt, men det blir i alla fall lite fränare när man smackar upp bandet i 20 knyck för en stund och sprider svettdroppar över halva gymmet.
Kass löpmiljö, men najs stad.
Singapore är ju i övrigt en lagom bisarr stad, där shoppingcentrumen ligger på rad med butiker för allt och inget, men inte det vanliga Asiatiska kaoset, utan rent, snyggt och disciplinerat. Nu ska det dock bli skönt att lämna den här stan och åka hem, även om ett ordentligt orosmoln just tornat upp sig. Frida fick för sig att kaskadkräkas ett par gånger i sängen idag, så nu hoppas jag innerligt att hon är frisk imorgon och att jag o Maria inte åker på något elände. Risken för en hemresa från helvetet känns påtaglig, bara hoppas på flyt nu..
Ta inte tunnelbanan med den nya gastuben till gasolgrillen. Barbaque för 25 papp känns ovärt.. Eller varför inte en cigg? Bara 5 papp i böter känns som rena fyndet i jämförelse.
Kräks, men är glad ändå

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

En gris en ko en Solnabo!

Nytt år igen

Formdöd